චොක්ලට් බිස්කට් ගෙදරදීම හදමු…

චොක්ලට් බිස්කට් කියන්නෙ ලොකු පොඩි හැමෝම අතරෙ එක ලෙස ජනප්‍රිය බිස්කට් වර්ගයක්, ගෙදරම චොකලට් බිස්කට් හදන්න පුලුවන් රෙසිපි එකක් ගැනයි මේ අපි අද කියන්නෙ.

අවශ්‍ය දේවල්

  • පිටි කෝප්ප එකක්
  • කොකෝවා පවුඩර් කෝප්ප කාලක්
  • හොඳින් කුඩුකර ගත් සීනි කෝප්ප භාගයක් බේකින් පවුඩර් මේස හැඳි බාගයක්
  • බටර් කෝප්ප කාලක්
  • බිත්තරයක්
  • වැනිලා මේස හැදි කාලක්

මෙහෙමයි හදන්නෙ..

  • පිටි චොකලට් පවුඩර් බේකින් පවුඩර් එකට මිශ්‍ර කර හලා ගන්න.
  • එය හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න.
  • බිත්තරය බීට් කර ගන්න .
  • එයට සීනි එකතු කර හොඳින් සීනි දියවන තුරු බීට් කරගන්න .
  • බටර් එකතු කර නැවත බීටි කරන්න.
  • වැනිලා එසන්ස් එකතු කරන්න.
  • දැන් බීට් කර ගත් මිශ්‍රණයට, පිටි කොකෝවා මිශ්‍රණය එකතු කර හොඳින් කලවම් කරන්න.
  • කුඩා ගුළි වලට කඩා ගන්න .
  • ගෑරුප්පුවකින් කිසියම් රටාවක් තබා ගන්න .
  • බේකින් ට්‍රේ එකකට තෙල් කඩදාසියක් දමා ඒ මත බිස්කට් තබන්න .
  • දැන් සෙල්සියස් අංශක 180° උෂ්ණත්වයක විනාඩි 25ක් පමණ බේක් කරගන්න .

Related Articles

Don't Miss



Latest Articles

හිමගිරි අරණ -46

රවිඳු කිසිවක්ම නොකියා අම්මා දෙස බලා සිටියේ ය.මේ මොහොත කිසිවක් ම කියන්නට හැකි මොහොතක් නොවේ.ඔහුට පාරමීගේ කෝපදීප්ත දෑස සිහිව ආයේ ය.

(අ) හිමි සිහින -142

සියල්ල එසේ සිදුවෙමින් පවතිද්දී මට එක් දෙයක් උවමනා වුණා .ඒ සුදාරක වෙනුවෙන් රුවන්වැලි මහා සෑ රදුන්ට බාරයක් වීමට.උදෑසනම අවදි වී නිරාහාර ව...

පරිප්පු ගණන් වැඩි කාලේ පිරිමැසෙන්නට පරිප්පු උයමු

සාමාන්‍යයෙන් අපි එදිනෙදා සකස් කළ ව්‍යාංජනයක් වූ පරිප්පු දැන් ඉතාමත් මිල අධික වෙලා.ඒ නිසා පරිප්පු තනි ව්‍යාංජනයක් ලෙස සැකසීම සමහරුන්ට ඇත්තටම අසීරු...

සීත මාරුතේ -32

ඒ රාත්‍රිය මා මුළුමනින් නිදි වර්ජිතව සිටියා ය කීවොත් නිබොරු ය. අපේ පුංචි සාදය නිමා වන විට තරමක් රෑ බෝ වී තිබිණ....

අනිත් අයගේ ජීවිත විනිශ්චය කරන්න එපා.

"අපෝ ඔය අනූෂා ඉන්නවා නේද?" මම ඉදල පැත්තකින් තියලා ඒ හඬට හැරිල බැලුවා.අපේ අලුත් ගෙදර අසල්වැසිනියක් පොඩි ගේට්ටුවෙන් එබිලා...
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content