එකම රටාවෙන් මිදුණු සැබෑ වෙනසකට …
අවශ්ය ද්රව්ය:
- තරමක් ලොකු ඉස්සන් ග්රෑම් 100
- ලොකු රතුපාට ඇපල් ගෙඩි 1
- කොටු කපාගත් අන්නාසි කෝප්ප බාගයක්
- හතරට පලාගත් ස්ට්රෝබෙරි ගෙඩි 6
සාදන ක්රමය:
ඉස්සන් විනාකිරි සහ ලුණු මිශ්ර වතුරේ දමා තම්බන්න. එහි වතුර බේරා පසෙකින් තබන්න. කොටු කපාගත් අන්නාසි වලට සීනි මේස හැඳි 1 දමා ස්ටු කර එහි ඉස්ම පසෙකින් තබන්න. ඇපල් ගෙඩිය කොටු කපා අයිස් වතුරේ තබන්න.
සවර් සෝස්
අවශ්ය ද්රව්ය:
- අන්නාසි ස්ටු පැනිය
- ඇපල් සයිඩ් විනාකිරි මේස හැඳි 1
- කහපාට පැණි බීම තේ හැඳි 2
- ලුණු ස්වල්පයක්
- වතුර කෝප්ප බාගයක්
සාදන ක්රමය:
ඉහත සියල්ල බඳුනකට දමා උතුරුවන්න. උතුරන විට කෝන් ෆ්ලවර් තේ හැඳි 1 වතුරින් දියකර මිශ්රණයට දමන්න. එය තරමක් උකුවට සාදන්න. ඉස්සන් සමග කපාගත් ඇපල්, අන්නාසි, ස්ට්රෝබෙරි හැන්දෙන් මිශ්ර කරන්න. පිඟානක සලාද කොළ තබා ඒ මත ඉස්සන් මිශ්රණය දමා සාදා ගත් සෝස් එක දමන්න.
– ඉරේෂා –