HomeCooking වස විස , රසකාරක වලින් තොර ගුණදායක හබල පෙති වලින් රසම රස කොත්තුවක් ගෙදරදීම පිළියෙල කරගමු. By smartlady ඔක්තෝබර් 13, 2020 FacebookTwitterPinterestWhatsApp TagsSri Lankan Food Share FacebookTwitterPinterestWhatsApp Related Articles වම්බටු පුරවා තෙල් දමන්නේ මෙහෙමයි.. රසට ගුණට ෆෘට් කස්ටඩ් හදමු.. වෙලාව ඉතිරි කරන ආහාර වට්ටෝරු – කල් තබා ගත හැකි එළවළු... උදෑසන ආහාරයට ඕට්ස් වලින් සකසා ගත හැකි කෑම වර්ග 4 ක් හවස තේවලට ගන්න තල බෝල හදමු ගාර්ලික් බටර් නාන් සහ පනීර් කරි හදමු. Don't Miss “ඒ මැසේජ් එක එනකම් මං හරි සන්තෝසෙන් ජීවත් වුණේ” කාව්යා ඇයි... කේශිනීව ඇඬෙව්ව පිටරටින් ලැබිච්ච තෑග්ග එංගලන්තෙන් ආව කුමාරයට අහුවෙච්ච ලංකාවෙ මන්දිරාට මොකද වුණේ? ඇමරිකාවට ගියත් මෙන්න මෙතනට නම් යන්නම එපා! අඳුරු අභිරහස් එළි කරපු Andrew Dawson ට මොකද වුණේ? සුවද බැලුවොත් එලොව යන්න වෙන උද්යානය Latest Articles රන් මල් දම් රන් මල් දම් – 59 Career අරගලයේ සිට අම්බරය වෙත පායා ආ තරුවක කතාව එකම එක හාදුවක් එකම එක හාදුවක් – 45 මල් බිඟුන් මල් බිඟුන් – 53 රන් මල් දම් රන් මල් දම් – 58 Load more