අවශ්ය දේවල්:
- බටර් මේස හැඳි 2
- සිහින්ව ලියා ගත් ළුෑනු කෝප්ප 3/4
- කුඩාවට කපාගත් අල කෝප්ප 2
- වතුර කෝප්ප 1 1/2
- වේලා ගත් උළුහාල් කොළ තේ හැඳි 1/2 (
- ලුණු තේ හැඳි 1/2
- ගම්මිරිස් තේ හැඳි 1/4
- Fresh milk කෝප්ප 1 3/4
- කුඩාවට කපා බැදගත් බේකන් මේස හැඳි 3
- වේලා ගත් පාස්ලි කොල මේස හැඳි 1ක්
සාදාගන්නා ආකාරය:
- සාස්පානක් මඳ ගින්නේ රත් කර බටර් එකතු කරන්න
- ළුෑනු එකතු කර දුඹුරු පාට වෙන තුරු බැදගන්න.
- අල, වතුර, උළුහාල් කොල සහ ගම්මිරිස් එකතු කර වතුර රත් වී නටන තුරු තබන්න.
- අල හොඳින් තැම්බෙන්නට හරින්න.
- කිරි සහ බේකන් අල මිශ්රණයට එකතුකර නටන්න හරින්න.
- ලිපෙන් බාගෙන පාස්ලි කොළ එකතු කරන්න..